Login FormRomanian (Romania)English (United Kingdom)
Big Brothers Band

AccesArt 2013, Sâmbătă, 8 iunie de la ora 19.00

 

Big Brothers Band, este o trupă de jazz din Timişoara înfinţată în primăvara anului 2012, formată din Mihai Bîzgan la clarinet, Paul Negruţ la percuţie, Beni Lorea la pian şi Alex Rizea la chitară bass.

Muzica lor tinde către un sound de jazz cu influenţe pop, care vă poate aminti de artişti precum Kenny G, Ray Charles, Benny Goodman şi Louis Armstrong.

Formaţia are la activ peste 100 de concerte sustţinute în decursul unui an, cu apariţii la televiziuni naţionale, festivaluri, concerte caritabile, evenimente private şi concerte ambientale.

Big Brothers a cunoscut o creştere semnificativă pe plan naţional după prestaţia din sezonul 3 al emisiunii Românii Au Talent, unde oameni din toată ţara au început să-i remarce, unii dintre ei fiind artişti şi producători cunoscuţi.

Mihai Bîzgan a câştigat numeroase concursuri naţionale cât şi internaţionale de clarinet, el şi Alex Rizea urmând cursurile unei scoli de muzică, în timp ce Beniamin şi Paul au învăţat muzica ca pe un hobby, care mai târziu a devenit ceva profesional.

alt
alt
alt