Login FormRomanian (Romania)English (United Kingdom)

VLAD CIOTESCU,invitat special TONI KUHN                      AccesArt 2014/ sâmbătă, 7 iunie / ora 17:30

A început Şcoala Populară de Arte din Timişoara în anul 2009 la clasa de pian clasic a Prof. Stella Dinulescu. A absolvit această şcoală în anul 2013. În această perioadă a participat la mai multe concursuri de pian classic. Primul concurs a fost în anul 2010 la Brăila la concursul "Virtuozii" unde a luat premiul întâi la categoria lui de vârstă. Apoi a urmat concursul "Irina Satschi" de la Rm. Vâlcea din anul 2011 unde a fost pe locul întâi la categoria lui de vârstă şi din nou "Virtuozii" de la Brăila unde a luat locul întâi la categoria lui de vârstă, apoi a fost din nou la concursul "Irina Satchi" la Rm. Vâlcea în anul 2012 unde a luat locul doi la categoria lui de vârstă, locul întâi neacordându-se. 
 
În 2013 a participat la concursul internaţional Young Artist din Timişoara unde a luat premiul special la categoria lui de vârstă. În anii 2012 şi 2013, împreună cu Ricardo Caria, participant la Vocea României, a participat la 3 turnee naţionale care au avut loc în Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Ludus, Alba Iulia, Deva care de fiecare dată au avut alt scop caritabil. În cadrul acestor turnee a cântat muzică uşoară şi clasică având atât părţi solo cât şi împreună cu band-ul. De asemenea a cântat la multe alte manifestări caritabile din Timişoara, Arad, Cluj, manifestări la care de fiecare dată participă cu drag.
alt alt
 
În prezent a  intrat într-o perioadă în care doreşte şi deja studiază jazz-ul cu unul din marii jazz-işti ai Timişoarei şi anume Toni Kuhn şi, de asemenea, este foarte pasionat de beat-box .