Acces utilizatoriRomanian (Romania)English (United Kingdom)

Festivalul AccesArt, ediţia II
31 octombrie - 1 noiembrie 2009

AccesArt 2009   A doua editie Acces Art, festivalul de workshop-uri si performance, a functionat în paralel cu Tabăra  Pastel Urban ajunsă şi  ea la ediţia secundă, iar inima oraşului a bătut parcă altfel.
Daca, pe de o parte, 12 profesionişti s-au reunit spre a realiza în aer liber imagini cu Timişoara, iar un microrecital muzical a oprit trecătorii în faţa Muzeului de Artă, vizavi s-a strâns tineretul, într-un décor colorat şi extrem de viu.
 
Timp de două zile s-au desfăşurat o serie de ateliere de creaţie: Atelier de creaţie lampioane şi Măşti, Atelier de jonglerie, Volumetrie din nuiele, lut şi paie,  Măşti din hârtie refolosită, Atelierul de bijuterii din ceramic, Workshop LIGHT PAINTING, Workshop linogravură, Atelier de pictură “O toamnă colorată“,Atelier de pictură pe sticlă “Imitaţie de vitralii“.   AccesArt 2009 - Fundatia Rubin
2009 - AccesArt Timisoara   Din program au făcut parte şi Performance-ul /Instalaţie “UMBRELELE” (Ştefania Becheanu, Adrian Raţă), expozitia de fotografie Manyfest –editia a III-a, Chillout spot – Manyfest, şi Proiecţie de scurt metraje – ManyFest.
Ediţia a II-a a Festivalului a fost realizată cu sprijinul următorilor parteneri culturali: ManyFest, The Serious Road Trip România şi Asociaţia Cloud Factory.   AccesArt